کد خبر: 3989531
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰

دیدار شورای بسیج دانشگاه‌ فرهنگیان با امام‌جمعه بخش‌ مرکزی‌ یزد

تعدادی از اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه ‌فرهنگیان استان یزد با آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، امام‌جمعه بخش ‌مرکزی ‌یزد دیدار کردند.

دیدار شورای بسیج دانشگاه‌ فرهنگیان با امام جمعه بخش‌مرکزی‌یزدبه گزارش ایکنا از یزد، تعدادی از اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه ‌فرهنگیان استان یزد، امروز، 18 مردادماه با آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، امام‌جمعه بخش ‌مرکزی ‌یزد دیدار کردند.

محمدامین دهقانپور فراشاه، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد پردیس شهیدان پاکنژاد در این نشست به مواردی در زمینه تحول‌خواهی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و هدف این موضوع و همچنین مسئله مهم نیروی انسانی آموزش و پرورش پرداخت.

میلاد عبدلی، جانشین مسئول بسیج دانشجویی پردیس شهیدان پاکنژاد نیز در این نشست توضیحاتی در زمینه اساس کار پایگاه و گزارشی از عملکرد یکساله بسیج دانشجویی ارائه داد.

علیرضا هادی‌زاده، مسئول معاونت جهادی پردیس شهیدان پاکنژاد نیز به بیان مواردی در زمینه فعالیت جهاد‌تربیتی در استان و همچنین گزارشی از فعالیت‌های اخیر گروه جهادی بسیج دانشجویی پرداخت.

آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی، امام‌جمعه بخش مرکزی یزد نیز در این نشست ضمن تقدیر از کنش‌گری‌ها و اهداف بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، نسل جدید دانشجو معلمان را تحول‌خواه و متدین دانست و از جریان دانشگاه فرهنگیان به عنوان جریانی استثنایی یاد کرد.

انتهای پیام
captcha